Ο φοιτητής Κιμ Γιονγκ Ουν «έκαψε» τις σπουδές του στην Ελβετία λόγω… των σαδομαζοχιστικών ορέξεών του

Must Read

Η εμμονή για το σεξ αλά «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» «έκαψε» τον νεαρό Κιμ Γιονγκ Ουν, αναγκάζοντας τον πατέρα του να τον πάρει άρον άρον από το πανάκριβο ελβετικό κολέγιο στο οποίο φοιτούσε. Μαζί του την πλήρωσαν και τα τρία αδέλφια του, που αναγκάστηκαν να επιστρέψουν μαζί του στη Βόρεια Κορέα.

Τη δεκαετία του ’90 ο τότε ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ έστειλε τέσσερα από τα παιδιά του, που χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμα, να σπουδάσουν στην Ελβετία. Όλα πήγαιναν όπως τα είχε σχεδιάσει ο Ιλ, μέχρι που, σύμφωνα με την «Daily Star», ένας καθηγητής από το οικοτροφείο κοντά στη Βέρνη όπου σπούδαζε ο Ουν έψαξε την τσάντα του για «σκονάκια» πριν από διαγώνισμα. Αντί για «σκονάκια» ανακάλυψε περιοδικό πορνό, το οποίο ήταν γεμάτο φωτογραφίες με σαδομαζοχιστικό σεξ.

Οι κατάσκοποι που είχε στείλει ο Ιλ στην Ελβετία τον ενημέρωσαν για το συμβάν κι εκείνος έξαλλος ανάγκασε τον Ουν και τα αδέλφια του να επιστρέψουν εσπευσμένα στη Βόρεια Κορέα. Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, ο πατέρας του Ουν φοβήθηκε ότι οι φοιτητές «της Δύσης» παρέσυραν τα παιδιά του στον λάθος δρόμο, αλλοτριώνοντάς τα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This