Ισχυρισμός – βόμβα από την Τουρκία: “Αποτρέψαμε τους Έλληνες να περάσουν το φράχτη στο συγκεκριμένο σημείο του Έβρου”!

Must Read

Πλήρης δικαίωση του Newsbreak που αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι ελληνικό με απόφαση του 1926. Ακριβώς αυτή την απόφαση αμφισβητεί επισήμως πλέον η Τουρκία!

Η ανακοίνωση αυτή των τούρκων ακυρώνει τους ισχυρισμούς περί Fake News, καθώς στην ουσία παραδέχονται ότι εκδίωξαν ελληνικές δυνάμεις από ελληνικό έδαφος, γεγονός που ναι μεν μπορεί να αποτελεί άλλο ένα τουρκικό ψέμα, αποκαλύπτει όμως περίτρανα ότι όντως υπήρξε και πιθανόν υπάρχει σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή.

Πρόκληση άνευ προηγουμένου συνιστά η ανακοίνωση που ανάρτησε πριν από λίγο το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, σύμφωνα με την οποία όχι μόνο υπήρξε η προκλητική συμπεριφορά του τουρκικού στρατού στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά στην ουσία η Τουρκία υποστηρίζει ότι εξεδίωξε τις ελληνικές δυνάμεις που τελούσαν τοπογραφικές εργασίες προκειμένου να περάσει από εκεί ο φράχτης.

“Είχαμε προειδοποιήσει τους έλληνες από τις 11 Μαΐου!”

Η τουρκική ανακοίνωση δίνει μία πληροφορία που οπωσδήποτε δεν πρέπει να μείνει αναπάντητή από την ελληνική πλευρά. Συγκεκριμένα ισχυρίζονται ότι είχαν ενημερώσει από τις 11 Μαΐου το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να μην προβεί σε καμία ενέργεια στην περιοχή. Γεγονός που με ουδέποτε αναφέρθηκε στις επίσημες ανακοινώσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Φτάνουν στο σημείο να ισχυρίζονται μάλιστα ότι οι έλληνες επιχείρησαν να παραβιάσουν την τουρκική προειδοποίηση και ότι η παραβίαση αυτή απετράπη αμέσως από τις αρμόδιες υπηρεσίες των τούρκων με την λήψη αναγκαίων μέτρων! Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα μέτρα; Πως είναι δυνατόν οι τούρκοι να αποτρέπουν ελληνικές ενέργειες μέσα σε ελληνικό έδαφος;

“Άκυρη η συμφωνία του 1926, έχει αλλάξει η κοίτη”!

Εδώ έρχεται η μεγάλη δικαίωση του Newsbreak που πρώτο αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής επικράτειας από την συμφωνία του 1926, ως απόρροια της επιτροπής που είχε συστηθεί μετά τη συνθήκη της Λωζάνης. Ακριβώς αυτή την απόφαση αμφισβητεί το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, προκειμένου να γκριζάρει την περιοχή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This