ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι τούρκοι στέλνουν όπλα στους ισλαμιστές της Λιβύης μπροστά στα μάτια της Δύσης

Must Read

Αυτή τη στιγμή αεροσκάφος τύπου C – 130 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Μισράτα φορτωμένο με οπλισμό που έχει ως αποδέκτες τους ισλαμιστές παραστρατιωτικούς. Είναι οι δυνάμεις των ισλαμιστών δολοφόνων που η Τουρκία έχει μεταφέρει στην Λιβύη για να κάνουν αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν στην Συρία. Λειτουργούν μάλιστα ως πολιτοφύλακες της κυβέρνησης μειοψηφίας που έχει εγκαθιδρύσει η Τουρκία, η οποία προωθεί τα τούρκικα συμφέροντα με πρόσφατο παράδειγμα την άκυρη συμφωνία για την εκμετάλλευση των θαλάσσιων ζωνών.

Εμπάργκο όπλων στην Λιβύη

Υποτίθεται όμως ότι ΟΗΕ έχει επιβάλλει εμπάργκο όπλων στην Λιβύη. Μάλιστα έχει ιδρυθεί μία διακρατική δύναμη στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, που υποτίθεται ότι θα ήλεγχε την τήρηση του εμπάργκο. Και όμως οι τούρκοι, συνεχίζουν την ασυδοσία μπροστά στα αδιάφορα μάτια των δυτικών δυνάμεων. Και φυσικά χώρες όπως η Ιταλία έχουν συνάψει μυστικές συμφωνίες με την Τουρκία, μαχαιρώνοντας πισώπλατα τη χώρα μας. Η Ελλάδα όμως δεν έχει περιθώριο να αφήσει την κατάσταση στην Λιβύη να ξεφύγει. Εάν η Τουρκία καταφέρει και πάρει τον έλεγχο της χώρας, τότε θα έχουμε ένα ακόμα μέτωπο στον νότο. Και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε πάσει θυσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This