14-7-2020

ΤΩΡΑ: Στα χαρακώματα αμερικανική και ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, για την Λιβύη!

Μόνο καλό δεν προοιωνίζεται το μέλλον για την περιοχή. Φαίνεται ότι η Λιβύη θα γίνει για ακόμα μια φορά πηγή αποσταθεροποίησης ενδεχομένως όμως και πηγή ευρείας σύγκρουσης, εάν κρίνουμε από τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ της ρωσικής πρεσβείας και του αμερικανού πρέσβη. Νωρίτερα ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Πάιατ είχε σηκώσει μήνυμα σύμφωνα με το οποίο μισθοφόροι πιλότοι από την Ρωσία, πετούσαν για λογαριασμό του εθνικού στρατού της Λιβύης. Το μήνυμα αυτό ήρθε λίγο μετά τον βομβαρδισμό τουρκικών πλοίων από αεροσκάφος MIG 29, άρα μόνο συμπτωματικό δεν ήταν.

Σκληρή απάντηση της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Πριν από λίγα λεπτά όμως η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα από τον επίσημο της λογαριασμό, ανάρτησε μήνυμα δείχνοντας μία φωτογραφία της καταστραμμένης Λιβύης και κατηγορώντας το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες πως κατέστρεψαν την χώρα με παράνομη επίθεση ενάντια στα Ψηφίσματα του ΟΗΕ και έπειτα την εγκατέλειψαν την τύχη της!

Άκρως ανησυχητικό φαινόμενο να υπάρχει σύρραξη πρεσβειών και μάλιστα σε τρίτη χώρα, για θέματα που αφορούν την άλλη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ