16-7-2020

Τίναξαν στον αέρα τουρκική αυτοκινητοπομπή στο Ιντλίμπ!

Μπορεί ο μηχανισμός προπαγάνδας της Τουρκίας να θέλει να παρουσιάσει τον τουρκικό στρατό ανίκητο σε όλα τα μέτωπα, τα γεγονότα όμως έρχονται να διαψεύσουν αυτό το αφήγημα. Τις τελευταίες ώρες στο Ιντλιμπ της Συρίας οι τούρκοι αντιμετωπίζουν απανωτές ήττες και απώλειες, ενώ μόλις πριν από λίγο ο τούρκος υπουργός άμυνας αναγκάστηκε να παραδεχτεί τον θάνατο ενός τούρκου αξιωματικού στην περιοχή.

Η επίθεση έγινε κατά τουρκική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Ιντλίμπ και σύμφωνα με πληροφορίες Newsbreak.gr έγινε με τηλεχειριζόμενη νάρκη. Ένας αξιωματικός μικρός και άλλοι – άγνωστος αριθμός – τραυματίες. Η φωτογραφία είναι ακριβώς από την στιγμή της επίθεσης.

Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους της Τουρκίας από τον στρατό της Συρίας.

Την ίδια στιγμή ο στρατός της Συρίας που πολιορκεί την περιοχή, κατέρριψε τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος και έδωσε τις εικόνες στη δημοσιότητα. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Τουρκίας καταρρίπτονται με ευκολία τόσο στην Συρία όσο και την Λιβύη. Μην νομίζετε όμως ότι ο Ερντογάν στεναχωριέται. Το εργοστάσιο παραγωγής των μη επανδρωμένων, ανήκει στον γαμπρό του. Τον άνθρωπο που έχει παντρευτεί την μικρή του κορή. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και με τις ήττες, ο Ερντογάν καταφέρνει να γεμίζει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ