Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ με μηνύματα: Οι «πολεμιστές» ετοιμάζονται

Must Read

Διήμερη επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ» πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, το διήμερο 3 και 4 Iουνίου.

Εκεί, με φόντο ελικόπτερα Kiowa warriors (σ.σ. warrior=πολεμιστής), της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ), ο Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε για την εκπαίδευση των πιλότων της, καθώς η πορεία της εκπαίδευσης θα κρίνει και το χρονοδιάγραμμα ετοιμότητας για αποστολή ελικοπτέρων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και στον Έβρο.

Οι πληροφορίες που πήρε ήταν θετικές, καθώς ως το τέλος του μήνα οι πιλότοι ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και πιστοποιούνται, για να ακολουθήσει η εκπαίδευση των επόμενων στη σειρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This