Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ με μηνύματα: Οι «πολεμιστές» ετοιμάζονται

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Διήμερη επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ/«ΑΧΙΛΛΕΑΣ» πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, το διήμερο 3 και 4 Iουνίου.

Εκεί, με φόντο ελικόπτερα Kiowa warriors (σ.σ. warrior=πολεμιστής), της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ), ο Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε για την εκπαίδευση των πιλότων της, καθώς η πορεία της εκπαίδευσης θα κρίνει και το χρονοδιάγραμμα ετοιμότητας για αποστολή ελικοπτέρων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και στον Έβρο.

Οι πληροφορίες που πήρε ήταν θετικές, καθώς ως το τέλος του μήνα οι πιλότοι ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και πιστοποιούνται, για να ακολουθήσει η εκπαίδευση των επόμενων στη σειρά.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ