9-7-2020

Η Ελληνική SCYTALYS κέρδισε την εμπιστοσύνη των ΕΔ της Ινδονησίας και υλοποιεί αμυντικό έργο 49.000.000$

Μεγάλη επιτυχία για ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας. Η SCYTALYS κατάφερε να επικρατήσει σε διεθνή διαγωνισμό και να αναλάβει την παροχή του Συστήματος Διαλειτουργικότητας, Διοίκησης και Ελέγχου των Ενοπλων Δυνάμεων της Ινδονησίας.

Το έργο είναι ύψους 49.000.000 δολαρίων και θα πρέπει να παραδοθεί σε χρονικό διάστημα τριών ετών. Το σημαντικό είναι οτι εν μέσω οικονομικής κρίσης η ελληνική εταιρία SCYTALYS κέρδισε την εμπιστοσύνη ξένων Ενόπλων Δυνάμεων και πέτυχε να υπογράψει ένα τόσο σημαντικό συμβόλαιο.

«Αποδίδουμε ιδιαίτερη αξία στην ανάθεση αυτού του έργου, το οποίο θεωρούμε ως στρατηγικού χαρακτήρα, καθόσον θα επιτρέψει στις ινδονησιακές ένοπλες δυνάμεις να αποκτήσουν τις απαραίτητες τεχνολογίες και υποδομές για την υλοποίηση του πλαισίου διαλειτουργικότητάς τους και την επιτυχή διεξαγωγή δικτύου κεντρικών επιχειρήσεων στο μέλλον» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της SCYTALYS κ. Δημήτρης Καραντζάβελος.

Για κορυφαία επιχειρηματική επιτυχία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία, τη διεθνή εμπειρία και τις καινοτόμες τεχνολογίες στις οποίες έχει εξειδικευτεί εδώ και 27 χρόνια η SCYTALYS μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της EFA VENTURES Νίκος Παπάτσας και πρόσθεσε πως το επίτευγμα αυτό καταδεικνύει τις δυνατότητες που έχει η ελληνική αμυντική βιομηχανία να αναλαμβάνει έργα τέτοιου βεληνεκούς και ιδιαίτερα υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ