Ο Έλληνας ΥΕΘΑ για τις τουρκικές προκλητικές… μαλαγανιές: «Τέτοιο διάλογο δεν τον θέλουμε» (video)

Must Read

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μίλησε στον Alpha απαντώντας ουσιαστικά στις σημερινές προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ, ο οποίος κάλεσε την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, απειλώντας ότι «κανείς δεν μπορεί να σταματήσει, τα τουρκικά γεωτρύπανα»!

«Δεν μπορείς να καλείς σε διάλογο με εκβιασμούς. Οι δηλώσεις της τουρκικής κυβέρνησης παραπέμπουν σε θερμό επεισόδιο» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας ΥΕΘΑ και συνέχισε: «Αυτό που λέει η ελληνική κυβέρνηση είναι ότι δεν μπορείς να καλείσαι σε ένα διάλογο με όρους εκβιασμού ή ευθείας αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, τέτοιο διάλογο δεν τον θέλουμε…. Αυτοί θέλουν συνομιλίες στη βάση του ‘θέλουμε να μας δώσετε αυτά, τι σκοπεύετε να μας παραχωρήσετε’. Συγγνώμη, αλλά έτσι δεν γίνεται τίποτα».

Για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης που πανηγυρικά εξαγγέλλει η τουρκική πλευρά, ο κ.Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε: «Η Ελλάδα δεν θα δεχτεί καμία αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Αν εισβάλει τουρκικό ερευνητικό σκάφος θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο και με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This