Προπαγάνδα και fake news από τους Τούρκους κατά του ΥΦΕΘΑ Στεφανή και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Must Read

Σε δουλειά να βρίσκονται οι Τούρκοι δημοσιογράφοι (και μαζί κι εμείς με αυτά που γράφουν…), οι οποίοι για μια ακόμη φορά μέσω του φερέφωνου του Ερντογάν, της εφημερίδας Yeni Şafak, εξαπολύουν επίθεση στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η τουρκική εφημερίδα χαρακτηρίζει «κωμικοτραγική» την πρόσφατη συνέντευξη του Έλληνα υφυπουργού στον ΑΝΤ1 και στέκεται ειδικά στο σημείο που είπε: «Κάποιοι λένε ότι το Καστελλόριζο δεν είναι Αιγαίο. Εμείς εκεί καθημερινά εξετάζουμε τις δράσεις μας. Διασφαλίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Το δείξαμε στον Έβρο και στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι ήρθαν στο πλευρό μας. Οι πολιτικοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γνώμες, αλλά εμείς κάνουμε τη δουλειά μας».

Συνεχίζοντας τα… ωραία της, η Yeni Şafak αναφέρει ότι (και καλά) αναβλήθηκε κατάταξη νεοσύλλεκτων στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, επειδή λέει «δεν υπήρχαν στολές και όπλα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This