Αγία Σοφία: Σε βάση πανισλαμισμού την μετατρέπει ο Ερντογάν!

Must Read

Η αποκάλυψη ότι με εντολή Ερντογάν ο πρώτος ιμάμησ της Αγίας Σοφίας θα είναι από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, αποδεικνύει το σκοτεινό σχέδιο του σουλτάνου στο οποίο καλείται πλέον να αντιδράσει όλος ο πολιτισμένος κόσμος.

Η σημειολογία είναι ξεκάθαρη και ενσωματώνει όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια με την επιθετική πολιτική της Τουρκίας που έχει σκοπό να τουρκοποιήσει όλους τους μουσουλμάνους στα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την μέση Ανατολή. Δισεκατομμύρια ξοδεύει η Τουρκία προκειμένου να εγκαθιδρύει τέμενη όπου υπάρχει μουσουλμανικό πληθυσμό, τα οποία λειτουργούν με ιμάμηδες της επιλογής της και προωθούν φυσικά την τουρκική προπαγάνδα.

 

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει κάθε μουσουλμάνο σε τούρκο στρατιώτη. Και αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι η παραδοχή που είχε κάνει ο ίδιος, αλλά τότε η Δύση κώφευε. Δείτε το ποίημα που είχε διαβάσει χρόνια πριν:

«Τα τζαμιά είναι τα οχυρά μας, οι τρούλοι τους είναι οι περικεφαλαίες μας, οι μιναρέδες τα ακόντια μας και οι πιστοί, οι στρατιώτες μας‘!

Η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας λοιπόν δεν είναι κάτι μεμονωμένο αλλά μία ψηφίδα σε ένα μωσαϊκό φρίκης που απειλεί την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την πολιτισμένη ανθρωπότητα. Ο Ερντογάν θέλει να αναβιώσει την βέβηλη οθωμανική αυτοκρατορία με την Αγία Σοφία ως λίκνο της νέας βαρβαρότητας.

Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να λάβει τα μέτρα της, να θυμηθεί την ιστορία της και να διδαχθεί από αυτή. Ο τούρκος διαχρονικά, μόνο με έναν τρόπο μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Και αυτόν τον τρόπο τον ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι έλληνες. Καιρός να τον μάθουν και οι ευρωπαίοι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This