Τουρκική απόβαση στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας

Must Read

Οι προκλήσεις των τούρκων σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο κατά του ελληνισμού δεν έχουν τέλος. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν καταπλεύση στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας, μία τουρκική φρεγάτα, μία τορπιλάκατος και ένα υποβρύχιο!

Πρόκειται για την φρεγάτα Oruc Reis, ομώνυμη με το διαβόητο ερευνητικό σκάφος των τούρκων. Δηλαδή οι τουρκικές φρεγάτες έχουν απλωθεί σε όλη την Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη, ακολουθώντας πιστά το δώμα Ερντογάν που ξεκίνησε με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης.

Όλα αυτά, στην μαύρη επέτειο της γενοκτονίας του κυπριακού ελληνισμού. Την ίδια στιγμή, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, έχουμε συνεχείς παραβιάσεις του κυπριακού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά. Όλες αυτές οι ενέργειες οδηγούν σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ότι οι τούρκοι, ότι λένε το κάνουν. Και ο ελληνισμός θα πρέπει να κινηθεί ως μία γροθιά με μοναδικό στόχο την αποτροπή της τουρκικής εισβολής. Είναι βέβαιον ότι οι τούρκοι θα επιχειρήσουν να υλοποιήσουν στο έπακρο τις απειλές τους και ουδείς Έλληνας δικαιούται να πει ότι «δεν γνώριζε»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This