Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Στέλνει και δεύτερη φρεγάτα η Ελλάδα στη Μεσόγειο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στήριξη ουσίας στις επιχειρήσεις «IRINI» και UNIFIL από την Ελλάδα, με αποστολή δύο φρεγατών στα νερά της Μεσογείου. Η χώρα μας στέλνει ηχηρό μήνυμα (και στην Τουρκία) ότι είναι παρούσα και προσπαθεί να αφυπνίσεις όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά τα όσα γίνονται ανοικτά της Λιβύης.

Μετά την επάνοδο της φρεγάτας «ΣΠΕΤΣΑΙ» στα ανοιχτά της Λιβύης για την ευρωπαϊκή επιχείρηση «IRINI» για τον έλεγχο του εμπάργκο όπλων στη χώρα, η Ελλάδα θα ενισχύσει και την επιχείρηση των ΟΗΕ-NATO, UNIFIL, ανοικτά του Λιβάνου με τη φρεγάτα «ΚΑΝΑΡΗΣ», όπως αναφέρει το enikos.gr.

Την Τρίτη και η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα στείλει φρεγάτα στα ανοιχτά της Λιβύης για ελέγχους στο πλαίσιο του εμπάργκο οπλών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ