Κυριακή 13/6/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξαναρχίζει ο διάλογος με τη Γαλλία για το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας και τις φρεγάτες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, ειδικά μετά την ανακοίνωση για δυναμική παρουσία της Γαλλίας στην Ανατολική Μεσόγειο και την ξεκάθαρη στήριξή της στην Ελλάδα. Και δεν ήταν μόνο ανακοίνωση, αλλά και πράξη, αφού το πρωί της Πέμπτης διεξήχθη κοινή άσκηση Ελλάδας-Γαλλίας στην Αν.Μεσόγειο και σε περιοχές της παράνομης τουρκικής NAVTEX.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα διδαχτήκαμε πολλά από τις παλινωδίες των Γερμανών, των Αμερικανών και γενικά των λεγόμενων συμμάχων μας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποφασίστηκε να επαναρχίσει διάλογος εφ’ όλης της ύλης Ελλάδας-Γαλλίας, που θα αφορά το σύνολο της αμυντικής συμφωνίας των δύο χωρών και φυσικά τις γαλλικές υπερσύγχρονες φρεγάτες που είναι υποψήφιες για ένταξη στον ελληνικό στόλο.

Και αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πίσω. Οφείλει να σφραγίσει τη συνεργασία των δύο χωρών.

Δείτε ακόμα:

Ιδού λοιπόν ποιοι είναι «οι φίλοι μας»!

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία! Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από την κοινή Ναυτική Άσκηση στην περιοχή της παράνομης τουρκικής NAVTEX

Γαλλικά μαχητικά στην Κρήτη, γαλλική φρεγάτα στην Αν. Μεσόγειο, αλλά οι τουρκικές ονειρώξεις για τα ελληνικά νησιά συνεχίζονται (video)

Μακρόν (και στα ελληνικά): Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στην Αν. Μεσόγειο υπέρ της Ελλάδας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ