«Η Τουρκία θα φύγει από το ΝΑΤΟ αν η Ελλάδα αναλάβει στρατιωτική δράση στην ανατολική Μεσόγειο»!

Must Read

Η Τουρκία θα αποχωρήσει από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ, στην οποία είναι μέλος από το 1952, εάν η Ελλάδα πραγματοποιήσει στρατιωτική επέμβαση στην ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο «πατέρας» του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας.

Η απόσυρση της Τουρκίας από τη συμμαχία θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τη νότια πτέρυγα του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο βετεράνος ναύαρχος Cem Gürdeniz στην ιστοσελίδα «The Independentturkish» και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής, ούτε η Ρωσία, ούτε οι ΗΠΑ θα παρέμβουν.

Το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας ισχυρίζεται ότι η Τουρκία επεκτείνεται στα χωρικά ύδατα του Αιγαίου, της Μεσογείου και της Μαύρης θάλασσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This