Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Οι ζημιές στην τουρκική φρεγάτα μετά την «επακούμβηση» με την Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η «zougla.gr» δημοσίευσε φωτογραφία που απεικονίζεται η δεξιά πρυμναία πλευρά της τουρκικής φρεγάτας τύπου ΜΕΚΟ «Kemalreis», μετά την «επακούμβηση», με την ελληνική φρεγάτα «ΛΗΜΝΟΣ».

Ο ελιγμός του Τούρκου κυβερνήτη ήταν ανεπαρκής, με αποτέλεσμα η πλώρη της ελληνικής φρεγάτας να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην «Kemalreis».

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο Τούρκος κυβερνήτης προχώρησε σε μια κίνηση η οποία είναι συχνή στο Αιγαίο ανάμεσα σε τουρκικές ακταιωρούς και κανονιοφόρους του Π.Ν., ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση ο όγκος της φρεγάτας δεν βοήθησε.

Ο Έλληνας κυβερνήτης βλέποντας το τουρκικό πλοίο να προσεγγίζει με ταχύτητα από τα αριστερά, έδωσε εντολή για συνέχιση της ευθείας πορείας, με αποτέλεσμα η πλώρη της φρεγάτας του Π.Ν. να καρφωθεί στο δεξί πρυμναίο τμήμα του τουρκικού πολεμικού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ