Σάββατο 19/6/2021

Ντοκουμέντο: Οι ελληνικές ΕΔ, έτοιμες να «στείλουν τους Τούρκους στον βυθό»

Το newsbreak.gr έχει γράψει πολλές φορές πως οι Τούρκοι έκαναν το ολέθριο λάθος να φέρουν την ένταση στην έδρα μας. Δηλαδή, στις θάλασσες μας. Εκεί που δεν υπάρχει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για αυτούς, παρά μόνον όλεθρος. Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και η Ελληνική Πολεμική αεροπορία, που σε οποιαδήποτε εμπλοκή θα επιφέρει τέτοιο συντριπτικό χτύπημα στον τουρκικό στόλο που θα το θυμούνται όχι για δεκαετίες αλλά για αιώνες. Ένα νέο Ναυαρίνο δηλαδή για τους νεο-οθωμανούς.

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο (κεντρική φωτό, επάνω) που φέρνει στην δημοσιότητα το @Isozygio, φαίνεται ο Ίκαρος μας με το F – 16, να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα, και να περιμένει απλώς την εντολή. Το ίδιο σκηνικό με τα ελληνικά υποβρύχια, πραγματικά φαντάσματα και τρόμος για τους Τούρκους, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν τις θέσεις τους!

τουρκική φρεγάτα
Το Κεμάλ Ρέις μετά τον διεμβολισμό του από την φρεγάτα Λήμνος

Ύποπτα μάλιστα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν δυστυχώς στο ελληνικό διαδίκτυο και ισχυριζόντουσαν ότι «οι Τούρκοι συμφώνησαν με τους Ρώσους να χρησιμοποιήσουν το υπερσύγχρονο ρωσικό πλωτό ραντάρ για να εντοπίσουν τα ελληνικά υποβρύχια», είναι απόλυτα αναληθή και διαψεύστηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Η άμεση διάψευση της ρωσικής πρεσβείας στο δημοσίευμα

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις λοιπόν είναι έτοιμες να πράξουν στο ακέραιο το καθήκον τους και να δώσουν ένα συντριπτικό μάθημα στους Τούρκους εισβολείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πολιτική εντολή. Και αυτό οι Τούρκοι το γνωρίζουν πολύ καλά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, σέρνονται πίσω από Ευρωπαίους και Αμερικανούς, προσπαθώντας να μας κάνουν να κάτσουμε στο τραπέζι διμερούς διαπραγμάτευσης. Η Ιστορία όμως διδάσκει και δεν συγχωρεί:

Εάν οι Τούρκοι πίστευαν οποιαδήποτε στιγμή ότι διαθέτουν την υπεροπλία, είναι βέβαιον ότι θα είχαν κάνει επιθετική κίνηση. Ο συνεχής εκβιασμός για να σύρουν την Ελλάδα στο τραπέζι διμερούς διαλόγου κατά παράβαση όλων των διεθνών συνθηκών και του διεθνούς δικαίου, δείχνει ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πάθουν σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής. Η Ελλάδα λοιπόν δεν πρέπει να υποκύψει. Η συγκυρία είναι εξαιρετική, για να εκδιωχθούν η εισβολή για πολλά χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ