Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Παραλήρημα Ερντογάν: «Πριν 100 χρόνια θάψαμε τους εχθρούς μας… εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα»

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια νοσοκομείου, ενώ συνέχισε τις εμπρηστικές δηλώσεις και τις απειλές και σε ομιλία του στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας.

«Θα καταλάβουν σύντομα ότι η Τουρκία έχει την πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να διαλύσει τους χάρτες που της επιβάλλονται», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά στο πεδίο της μάχης» είπε ο Τούρκος πρόεδος, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο τουρκικός λαός είναι προετοιμασμένος για κάθε πιθανότητα και για κάθε αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Hurriyet, ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, επεσήμανε ότι εύχεται όσοι επιτίθενται τώρα στην ανεξαρτησία της Τουρκίας να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα με αυτό που πλήρωσαν πριν από 100 χρόνια.

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν από αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ