Στο ίδιο τραπέζι ξανά Αναστασιάδης-Ακιντζί στις 9 Αυγούστου

Must Read

Ενώ οι Τούρκοι προκαλούν με δηλώσεις τύπου «Θα κάνουμε νέα εισβολή αν χρειαστεί» και ταυτόχρονα στέλνουν τα αεροπλάνα τους πάνω από την Κύπρο ακριβώς την ίδια την ώρα της εισβολής την ημέρα της 45χρονης «μαύρης» επετείου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κλείνει ραντεβού με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί. Οι δυο άντρες θα συναντηθούν ανεπίσημα στις 9 Αυγούστου, με στόχο την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Τα διαδικαστικά έχει αναλάβει η ειδική αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στη Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ. Η συνάντηση θα είναι ανεπίσημη, με στόχο να βρεθεί κοινό έδαφος, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, που διακόπηκαν τον Ιούλιο του 2017 στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This