Πέμπτη 6/5/2021

Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ προς όλους τους Έλληνες: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις παράγουν ασφάλεια. Όλα θα πάνε καλά» (video)

Όταν μιλάει το κομάντο πρέπει να το ακούμε

Στη Λάρισα βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Ο Α/ΓΕΕΘΑ έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες να είναι ήσυχοι γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις «κάνουν αυτό για το οποίο υπάρχουν» και τόνισε με νόημα: «Όλα θα πάνε καλά».

«Οι ένοπλες δυνάμεις εκτελούν αυτό για το οποίο υπάρχουν, δηλαδή παράγουν ασφάλεια για το ελληνικό κράτος. Υπάρχει αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και διπλωματία, όλα αυτά στα οποία έχει αναφερθεί κατά κόρον η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Οφείλουν όλοι οι  Έλληνες να είναι ήσυχοι.  Όλα θα πάνε καλά».

Για την παρουσία του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Στρατηγός Φλώρος είπε πως δεν είναι τυχαία, αλλά έρχεται προς επιβεβαίωση της αγαστής συνεργασίας που έχει με τον  Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας,  διαχρονικά, έχει ισχυρή παρουσία με πολλά έργα και δράσεις επωφελεία του Στρατεύματος. Εμείς με τη σειρά μας στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τη Θεσσαλία προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρις ότου αποκατασταθούν όλες οι υποδομές της Περιφέρειας», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ