Τρίτη 22/6/2021

Κοροϊδία… Το ΝΑΤΟ «χαϊδεύει» την Τουρκία για τους S-400! Δώστε στρατιωτική βάση στους Ρώσους άμεσα

Μετά από αυτό το προκλητικό δούλεμα των δήθεν συμμάχων, η πρόταση του newsbreak.gr να δοθεί ρωσική βάση στην Αλεξανδρούπολη, καθίσταται μονόδρομος.

Με… χρονοκαθυστέρηση αποφάσισε το ΝΑΤΟ να πάρει θέση (λέμε τώρα) για τις τουρκικές δοκιμές του ρωσικού συστήματος S-400 και η αλήθεια είναι ότι καλύτερα να σιωπούσε. Με «επικρίσεις» και «εκκλήσεις» η Συμμαχία απλά κοροϊδεύει τον κόσμο, δεν συμμορφώνει την Άγκυρα.

«Οποιαδήποτε δοκιμή του συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400 από την Τουρκία, εάν επιβεβαιωθεί, θα ήταν λυπηρή», ανέφερε το ΝΑΤΟ μέσω δήλωσης που εστάλη με email. «Είναι σημαντικό η Τουρκία να συνεχίσει να συνεργάζεται με άλλους συμμάχους για να βρει εναλλακτικές λύσεις».

«Το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο για συμμαχικά αεροσκάφη και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ συμμάχων του ΝΑΤΟ», αναφέρει ακόμα η δήλωση της Συμμαχίας και συνεχίζει: «Αυτή είναι μια εθνική απόφαση που πρέπει να λάβει η Τουρκία, αλλά το S-400 δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο αεροπορικό και πυραυλικό αμυντικό σύστημα του ΝΑΤΟ».

Μετά από αυτό το προκλητικό δούλεμα των δήθεν συμμάχων μας, η πρόταση του newsbreak.gr που παραθέσαμε νωρίτερα να δοθεί ρωσική βάση στην Αλεξανδρούπολη, καθίσταται μονόδρομος.

Για τις αμφιβολίες που έχει το ΝΑΤΟ αν έγιναν οι δοκιμές των S-400…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ