Κοροϊδία… Το ΝΑΤΟ «χαϊδεύει» την Τουρκία για τους S-400! Δώστε στρατιωτική βάση στους Ρώσους άμεσα

Μετά από αυτό το προκλητικό δούλεμα των δήθεν συμμάχων, η πρόταση του newsbreak.gr να δοθεί ρωσική βάση στην Αλεξανδρούπολη, καθίσταται μονόδρομος.

Must Read

Με… χρονοκαθυστέρηση αποφάσισε το ΝΑΤΟ να πάρει θέση (λέμε τώρα) για τις τουρκικές δοκιμές του ρωσικού συστήματος S-400 και η αλήθεια είναι ότι καλύτερα να σιωπούσε. Με «επικρίσεις» και «εκκλήσεις» η Συμμαχία απλά κοροϊδεύει τον κόσμο, δεν συμμορφώνει την Άγκυρα.

«Οποιαδήποτε δοκιμή του συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400 από την Τουρκία, εάν επιβεβαιωθεί, θα ήταν λυπηρή», ανέφερε το ΝΑΤΟ μέσω δήλωσης που εστάλη με email. «Είναι σημαντικό η Τουρκία να συνεχίσει να συνεργάζεται με άλλους συμμάχους για να βρει εναλλακτικές λύσεις».

«Το σύστημα μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο για συμμαχικά αεροσκάφη και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μεταξύ συμμάχων του ΝΑΤΟ», αναφέρει ακόμα η δήλωση της Συμμαχίας και συνεχίζει: «Αυτή είναι μια εθνική απόφαση που πρέπει να λάβει η Τουρκία, αλλά το S-400 δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο αεροπορικό και πυραυλικό αμυντικό σύστημα του ΝΑΤΟ».

Μετά από αυτό το προκλητικό δούλεμα των δήθεν συμμάχων μας, η πρόταση του newsbreak.gr που παραθέσαμε νωρίτερα να δοθεί ρωσική βάση στην Αλεξανδρούπολη, καθίσταται μονόδρομος.

Για τις αμφιβολίες που έχει το ΝΑΤΟ αν έγιναν οι δοκιμές των S-400…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This