Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τους S-400 η Άγκυρα!

Και εμείς περιμένουμε να κάνει... ντα την Τουρκία η Ευρώπη

Ενώ η ελληνική εξωτερική πολιτική περιμένει τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς να μας λύσουν τα προβλήματα με την Τουρκία, η Άγκυρα συνεχίζει ακάθεκτη τους σχεδιασμούς της.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε σήμερα, ότι τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 είναι έτοιμα να ενεργοποιηθούν! Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο TASS από την Άγκυρα επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο 24TV.

«Οι S-400 είναι έτοιμοι προς χρήση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα αποφασίσουν πότε θα υπάρξει τέτοια αναγκαιότητα», δήλωσε σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ντεμίρ. Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι οι τουρκικές επιχειρήσεις του αμυντικού τομέα συνεχίζουν να εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά την κατασκευή των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35, παρά την απόφαση της Ουάσιγκτον να τις αποκλείσει από το πρόγραμμα αυτό!

Η Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας επιβεβαίωσε στο TASS την είδηση αυτή. «Πράγματι (ο Ισμαήλ Ντεμίρ) έκανε αυτή την δήλωση σήμερα στην Άγκυρα», ήταν η δήλωση που έγινε εκ μέρους της Διεύθυνσης Αμυντικής βιομηχανίας. Αυτές οι κινήσεις πρέπει άμεσα να προβληματίσουν, για να μη βρεθούμε ως συνήθως προ εκπλήξεων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ