Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Το μήνυμα του Στρατηγού Φλώρου από το νησί των μπουρλοτιέρηδων, τη Χίο

Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι και βγάζουν αφρούς!

Στη Χίο βρέθηκε ο Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, για να επισκεφτεί μονάδες και φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιοχή Ευθύνης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96 ΑΔΤΕ). Τον Α/ΓΕΕΘΑ συνόδευαν ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης και ο διοικητής της 96 ΑΔΤΕ ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης.

Ο Στρατηγός Φλώρος μετέβη στο στρατόπεδο αντισυνταγματάρχη «Κατούντα Νικόλαου», στο παράκτιο περιπολικό «Στάμου» που ελλιμενίζεται μόνιμα στο νησί, καθώς και στα επιτηρητικά φυλάκια «Παναγιάς» και «Αγίας Ελένης» όπου διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό ηθικό του προσωπικού.

Στο αεροδρόμιο Χίου επισκέφθηκε κλιμάκιο του μη επανδρωμένου αεροσκάφους «Πήγασος», καθώς και προσωπικό των ελικοπτέρων SUPER PUMA και UH-1H που καλύπτουν ανάγκες κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, τις αποστολές Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και στο πλαίσιο περιπολιών για αποτροπή των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο.

Όμως ο Α/ΓΕΕΘΑ έστειλε και μήνυμα από το νησί των μπουρλοτιέρηδων, από αυτά που βλέπουν οι απέναντι και βγάζουν αφρούς. Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ