Σάββατο 8/5/2021

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και το μήνυμά του για τον Σμηναγό Μπαλταδώρο

«Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε»

Στο πάνθεον των Ηρώων πέρασε πριν τρία χρόνια ο Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος που στις 12 Απριλίου 2018, γυρνώντας από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών με το μαχητικό του Mirage 2000-5, προσέκρουσε στη θάλασσα ανοιχτά της Σκύρου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος έγραψε για τον Σμηναγό και την θυσία του:

«Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του, όταν μονοθέσιο αεροσκάφος Μ2000-5 της 114 Πτέρυγας Μάχης / 331 Μοίρας προσέκρουσε στη θάλασσα, σε απόσταση εννέα ν.μ. βορειοανατολικά της Σκύρου. Αθάνατος! Όπως λένε οι φίλοι του, ‘Κανείς Απών! ‘Αλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό!’ Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε».

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του, όταν μονοθέσιο αεροσκάφος Μ2000-5 της 114 ΠΜ / 331 Μοίρας προσέκρουσε στη θάλασσα, σε απόσταση 9 ν.μ. ΒΑ της Σκύρου. Αθάνατος:! Όπως λένε οι φίλοι του, "Κανείς Απών! Άλλοι στη γη, άλλοι στον ουρανό! Ο Γιώργος δεν θα πεθάνει ποτέ όσο τον θυμόμαστε, και τον θυμόμαστε". #HAF #ΓΕΑ #Ένοπλες_Δυνάμεις

Posted by Nikos I. Panagiotopoulos on Monday, April 12, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ