Δευτέρα 17/5/2021

Απίστευτο! Το Barbaros στο Αιγαίο αυτή τη στιγμή!

Συνοδεία τουρκικής κορβέτας στην καρδιά του Αιγαίου

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το τουρκικό ερευνητικό Barbaros, συνοδεία  τουρκικού πολεμικού σκάφους, βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου! Δείτε την θέση του στο χάρτη πριν από λίγα λεπτά.
Είναι τρομερό, η Τουρκία να μας ταπεινώνει έτσι την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Νίκο Δένδια στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας, και εμείς να επιμένουμε να συζητάμε με τους βαρβάρους εισβολείς.

Η θέση του Barbaros τώρα

Τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες είχαμε άλλη μία αδιανόητη πρόκληση κατά της Ελλάδας. Ένα σκάφος με σημαία Μάλτας που έπλεε μεταξύ Λέσβου και Χίου, επικοινώνησε με τον τουρκικό θάλαμο επιχειρήσεων για την διακομιδή ασθενούς! Είναι πρωτοφανές αυτό το περιστατικό και δημιουργεί αυτομάτως κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στα δικά μας χωρικά ύδατα. Είναι αδιανόητο να μην γίνει αντιληπτή μία τέτοια ενέργεια. Και μάλιστα να ολοκληρωθεί με Επιτυχία από την πλευρά της Τουρκίας! Δηλαδή, η Τουρκία για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες έκανε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.
Όσοι γνωρίζουν από το δίκαιο της θάλασσας, καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό και πόσο επικίνδυνο είναι για τα εθνικά μας δίκαια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ