ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρηματική διακοίνωση έκανε ο Δένδιας στα Σκόπια για τον Ηλιο της Βεργίνας!

Must Read

Το Υπουργείο Εξωτερικών, όχι μόνο δεν συνεχίζει την τακτική του Νίκου Κοτζιά στο Σκοπιανό αλλά ήδη έχει βάλει στο μικροσκόπιο τη συμφωνία των Πρεσπών, ώστε να σώσει ότι μπορεί να σωθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του Newsbreak.gr ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όχι μόνο δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια αλλά με βάση του ότι τα Σκόπια δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις τους, σε σχέση με τη συμφωνία που αφορούσε την αφαίρεση του Ηλίου της Βεργίνας, απέστειλε στον ομόλογό του, εδώ και μια εβδομάδα ρηματική διακοίνωση.

Σε αυτήν γινόταν αναφορά σε δυο σημεία της συμφωνίας:

Το πρώτο αφορούσε τον Ηλιο της Βεργίνας, τον οποίο οι Σκοπιανοί είχαν καπηλευθεί για χρόνια.

Το δεύτερο όμως αφορούσε το θέμα των πινακίδων και των ταμπελών που θα έπρεπε να έχουν τοποθετήσει σε αγάλματα και αφορούσε την επισήμανση ότι είναι από την αρχαία Μακεδονία με την οποία δεν έχουν  καμία σχέση.

Οι Σκοπιανοί προσπάθησαν να ξεφύγουν λέγοντας ότι δεν είναι δημόσια κτίρια, αλλά ιδιωτικά!

Ο Ελληνας Υπουργός όμως τους παρουσίασε, σύμφωνα με πληροφορίες μας λίστα με τις παραβιάσεις της συμφωνίας, ζητώντας να την εφαρμόσουν, αλλιώς θα υπάρξει το επόμενο διπλωματικό βήμα της ελληνικής κυβέρνησης.

Η εντολή που έχει δοθεί πάντως στην ελληνική διπλωματική αποστολή είναι να συνεχιστεί η καταγραφή των παραβιάσεων, ώστε όλα τα στοιχεία να δοθούν τόσο στην ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This