Και… κλάμα οι Τούρκοι! Άλλα έξι Rafale θα προστατεύουν το Αιγαίο

Η 332 Μοίρα η αιχμή του δόρατος της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Must Read

Θα σκίσουν τα… πασούμια τους οι Τούρκοι από την επέκταση της παραγγελίας για έξι ακόμη Rafale, που θα γίνουν η ασπίδα στο Αιγαίο μας! Μετά τις τουρκικές προκλήσεις της Άγκυρας με το Oruc Reis, η Ελλάδα προχώρησε τις διαδικασίες για αγορά 18 γαλλικά Rafale.

Η παράδοση των Rafale είναι προγραμματισμένη για τα πρώτα έξι μεταχειρισμένα από τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος του έτους, τα έξι καινούργια μέσα στο 2022 και τα τελευταία έξι μεταχειρισμένα το τελευταίο εξάμηνο του 2023.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται η παραγγελία ακόμη έξι μαχητικών Rafale. Έτσι η Ελλάδα θα αποκτήσει μια μοίρα, η οποία θα ενταχθεί στην 332 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This