Συλλάβετε τους τούρκους ψαράδες, επεκτείνετε τώρα την αιγιαλίτιδα ζώνη της Ελλάδας!

Οτιδήποτε άλλο, συνιστά εθνική μειοδοσία

Must Read

Τα τουρκικά αλιευτικά που έκοψαν στη μέση το Αιγαίο, ξεκινώντας από την Σέριφο και καταλήγοντας στην Γαύδο με πολεμικό σχηματισμό, έπρεπε ήδη να έχουν κατασχεθεί και τα πληρώματα τους να έχουν συλληφθεί.

Δεν μπορεί να αφήνουμε τους τούρκους να δημιουργούν τετελεσμένα με φερετζέ αλιευτικά σκάφη, και αντί οι κυβερνώντες να αντιδράσουν, να διαρρέουν με κωμικές δικαιολογίες στα φιλικά ΜΜΕ, βαφτίζοντας την τουρκική εισβολή και παραβίαση ακόμα και της αιγιαλίτιδας ζώνης, ως «πόλεμο της σαρδέλας»!

Όχι κύριε Γεραπετρίτη, όχι κύριε Μητσοτάκη. Στόχος δεν είναι η σαρδέλες μας, αλλά η πατρίδα μας!

Εσείς οφείλετε να υπερασπίζεστε την ελληνική εθνική κυριαρχία. Και όχι να βρίσκετε δικαιολογίες για να καλύπτετε την συνεχιζόμενη τουρκική εισβολή, εδώ και σχεδόν 10 μήνες.

Τα τουρκικά αλιευτικά κινούμενα με σχέδιο, δεν παραβίασαν απλώς την ΑΟΖ της Ελλάδας. Παραβίασαν ακόμα και την αιγιαλίτιδα ζώνη. Τα χωρικά μας ύδατα. Είναι δηλαδή σαν να έκαναν απόβαση σε ελληνικό νησί, για όσους κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Η κίνηση αυτή έγινε σε απόλυτο συντονισμό με το τουρκικό επιτελείο. Τα σκάφη κινήθηκαν με σαφή πρόθεση να εκμεταλλευτούν το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, για το οποίο η κυβέρνηση συνεχίζει να το ανέχεται, αφού δεν προβαίνει στην αυτονόητη κίνηση για να το ακυρώσει στην πράξη.

Η κίνηση αυτή έγινε σε απόλυτο συντονισμό με το τουρκικό επιτελείο. Τα σκάφη κινήθηκαν με σαφή πρόθεση να εκμεταλλευτούν το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, για το οποίο η κυβέρνηση συνεχίζει να το ανέχεται, αφού δεν προβαίνει στην αυτονόητη κίνηση για να το ακυρώσει στην πράξη.

Και αυτή η κίνηση είναι η άμεση επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια, ειδικά στην Κρήτη και την Ρόδο.

Σε συνδυασμό φυσικά με νηοψία και κατάσχεση των τουρκικών αλιευτικών συνεπαγόμενη την σύλληψη των πληρωμάτων. Οτιδήποτε άλλο συνιστά ανοχή σε βάναυση παραβίαση όχι απλώς των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Και αυτό η ιστορία δεν θα το συγχωρέσει σε κανέναν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This