Β. Συρία: Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» τα ρωσικά Su-35S κατά των Τούρκων!

Must Read

Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας με αφορμή τον βομβαρδισμό τουρκικής φάλαγγας σε αυτοκινητόδρομο στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στο Ιντλίμπ, από συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις, με στόχο να εμποδίσουν την πορεία των δυνάμεων της Τουρκίας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ότι η αυτοκινητοπομπή δέχθηκε αεροπορική επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 πολίτες και να τραυματιστούν άλλοι 12.

«Καταδικάζουμε έντονα αυτή την επίθεση που αντίκειται στις υπάρχουσες συμφωνίες, την συνεργασία και τον διάλογο με τη Ρωσία. Με κάθε επιφύλαξη στο δικαίωμά μας για αυτοάμυνα, αναμένουμε τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για να αποτραπεί η επανάληψη ανάλογων περιστατικών», αναφέρει χαρακτηριστικά το Υπουργείο Άμυνας.

Τα Ρωσικά μαχητικά Su-35S περιπολούν με «το δάχτυλο στη σκανδάλη» στην περιοχή της Ιντλίμπ, καθώς υπάρχει ανησυχία στη Μόσχα πως η Άγκυρα με τα F-16, θα μπορούσε να βομβαρδίσει τον Συριακό στρατό στη περιοχή Χαν Σεϊχούν.

Tην ίδια στιγμή συνεχίζεται η προέλαση του Συριακού Στρατού, καθώς έχει καταλάβει τις πόλεις Talat Al-Nimr, Talat SyriaTel, Harsh Al-Khan και Wadi Al-Fatah, οι οποίες βρίσκονται βόρεια και βορειοδυτικά της πόλης Χαν Σεϊχούν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This