Υβριδικός πόλεμος με τα αλιευτικά από τους τούρκους! Λειτουργούν πλέον ως «δουλεμπορικά»!

Εντοπίστηκε τουρκικό αλιευτικό με 200 παράνομους μετανάστες στη Λέσβο!

Must Read

Οι εξελίξεις δυστυχώς δικαιώνουν το newsbreak.gr που έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για τον σκοτεινό ρόλο των τουρκικών αλιευτικών τα οποία κινούνται με πολεμικούς σχηματισμούς εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και αποτελούν άλλο ένα εργαλείο του Ερντογάν στον υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει κατά της Ελλάδας.

Η Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει ανακηρύξει ακόμα αλιευτικές ζώνες, γεγονός που επιτρέπει στους τούρκους να εκμεταλλεύονται αυτή την απαράδεκτη ολιγωρία και να χρησιμοποιούν ολόκληρους στολίσκους δήθεν «αλιευτικών» τα οποία όμως προβαίνουν σε συνεχή δολιοφθορά κατά της Ελλάδος και αποτελούν μέγιστη απειλή κατά της εθνικής μας άμυνας.

Η αποκάλυψη ότι τουρκικό αλιευτικό μετέφερε 200 παράνομους μετανάστες και ετοιμαζόταν να τους αποβιβάσει στην Λέσβο, δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις. Το γεγονός μάλιστα ότι το συγκεκριμένο αλιευτικό συνοδευόταν από δύο σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, γκρεμίζει όλες τις ανοησίες και τους ισχυρισμούς περί ήρεμου καλοκαιριού.

Οι τούρκοι ετοιμάζονται για εισβολή και εμείς τους στέλνουμε λουλούδια.

Δείτε τι αποκάλυπτε το newsbreak.gr για τα τουρκικά αλιευτικά

Η εικόνα που παρουσίασε το militaire.gr με δεκάδες τουρκικά αλιευτικά σκάφη να βρίσκονται παντού γύρω από τη Λέσβο, είναι πραγματικά σοκαριστική.

Το ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα από τους Τούρκους σε όποιο σημείο του αρχιπελάγους θέλουν, δεν κάνουν το Μαξίμου να «ιδρώνει», αντίθετα φαίνεται να συναινεί δια της σιωπής.

Είναι προφανώς στο πλαίσιο του αφηγήματος της «θετικής» ατζέντας και του… ήρεμου καλοκαιριού που προωθούν από την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This