Φρεγάτες: Εντονες αντιδράσεις για τον αποκλεισμό των ναυπηγείων

Τα δυο μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας, της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά, μένουν εκτός της αμυντικής συμφωνίας της Ελλάδας με τη Γαλλία

Must Read

Λάβροι κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκαν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας, καταγγέλλοντας, με επιστολή τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως τα δυο μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας, της Ελευσίνας και του Σκαραμαγκά, μένουν εκτός της αμυντικής συμφωνίας της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Ειδικότερα, το σωματείο καταγγέλλει «απαξιωτικές δηλώσεις – τοποθετήσεις της κυβέρνησης» για την ανάθεση των φρεγατών και την κατασκευή τους στη Γαλλία, αφήνοντας τα ελληνικά ναυπηγεία εκτός προγράμματος, διαμαρτυρόμενο για τη «δυσφήμηση και τον εμπαιγμό, τόσο στα δύο μεγάλα ναυπηγεία της χώρας, Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, αλλά περισσότερο σε όλους εμάς τους εργαζομένους».

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν στην επιστολή τους πως τα ναυπηγεία έχουν πολύ έμπειρο και πλήρες καταρτισμένο εργατικό προσωπικό, επισημαίνοντας πως «απόδειξη είναι ότι όλα τα πλοία που κατασκευάστηκαν στην Ελευσίνα είναι στην πρώτη γραμμή στο Αιγαίο και όπου έχει ανάγκη η πατρίδα μας». Είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This