Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος: Έλαβε το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής

Και πέταξε και με Rafale...

Must Read

Το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής απονεμήθηκε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος επισκέφθηκε το Παρίσι, στο πλαίσιο της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας για την «εγκαθίδρυση στρατηγικής εταιρικής σχέσης για τη συνεργασία στην άμυνα και την ασφάλεια».

To μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής απένειμε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ο Γάλλος ομόλογός του, στρατηγός Thierry Burkhard, με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψής του στη Γαλλία, με τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, φουσκώνοντας… από υπερηφάνεια, να κάνει σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, επισυνάπτοντας και φωτογραφίες από την υποδοχή και παρασημοφόρησή του: «Θερμή υποδοχή από τον Γάλλο ομόλογό μου. Ύψιστη τιμή η παρασημοφόρησή μου με το Μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής από τη Γαλλική Δημοκρατία. Έτοιμοι για στρατιωτική υλοποίηση του ελληνογαλλικού πυλώνα #Ειρήνη #Σταθερότητα στην περιοχή», έγραψε ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Η επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Παρίσι, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα στη χώρα μας και τη Γαλλία, περιλαμβάνει την εξειδίκευση της εν λόγω συμφωνίας σε ζητήματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

  • Δείτε την ανάρτηση του στρατηγού:

Όπως επίσης τουίταρε ο Α/ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γαλλική πρωτεύουσα πραγματοποίησε και πτήση με μαχητικό Rafale, τονίζοντας, γεμάτος ενθουσιασμό από την συγκεκριμένη εμπειρία, πως «το δέος δεν περιγράφεται με λέξεις»!

  • Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This