Τρίτη 15/6/2021

Το αποκαλυπτικό βίντεο των Ενόπλων Δυνάμεων που θα… παίζει στη ΔΕΘ

Με ένα εντυπωσιακό σποτ, αλλά και πολλές δραστηριότητες, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, στο περίπτερο του ΥΠΕΘΑ στην 84η ΔΕΘ  που τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Παρασκευή.

Στην 84η ΔΕΘ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σάς δίνει τη δυνατότητα να γίνετε κοινωνοί των επιχειρησιακών του δράσεων και να αισθανθείτε τη συγκίνηση και τη δυσκολία των καθημερινών του επιχειρήσεων, αλλά και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο περίπτερο 1 θα υπάρχουν 14 εξομοιωτές VR, οι οποίοι θα προσφέρουν από προσομοίωση βολής, εκπαίδευση ΟΥΚ και πτήση με F-16 μέχρι Helo Dunker απεγκλωβισμό από το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά και έρευνα και διάσωση.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν, μεταξύ άλλων, το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς, την Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών και να δουν τμήμα της παλιάς γέφυρας του Αξιού (τύπου Μπέλεϋ), η οποία θα παρουσιαστεί από τη Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ).

Παράλληλα, δεκάδες θα είναι οι παρουσιάσεις και τα workshops γύρω από τις δράσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ στο περίπτερο 1 θα παρουσιαστούν και εκθέματα που το κοινό θα δει από κοντά για πρώτη φορά, όπως είναι το ελικόπτερο Kiowa. Τέλος, θα υπάρχει παιδικός στίβος μάχης, πύργος αναρρίχησης – καταρρίχησης, αλλά και δυνατότητα face painting.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης."Μαζί Πάντα", Κοινωνία και Ένοπλες Δυνάμεις.Σας περιμένουμε.

Gepostet von Nikos Panagiotopoulos am Mittwoch, 4. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ