Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία! Τα μηνύματα των πολιτικών (video)

«Οι Κυρίαρχοι των Ελληνικών Ουρανών», podcast του ΓΕΕΘΑ αφιερωμένο στην ΠΑ

Must Read

Ο προστάτης της Πολεμικής μας Αεροπορίας, Αρχάγγελος Μιχαήλ γιορτάζει σήμερα και μαζί του γιορτάζουν και οι φύλακες των αιθέρων μας. Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και άλλοι πολιτικοί έστειλαν μέσω social media τα μηνύματά τους και τις ευχές τους.

Ο Πρωθυπουργός ανέβασε ένα βίντεο με μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας και έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε στην πατρίδα. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία».

«Χρόνια πολλά στους πιλότους μας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σας ευχαριστούμε!» έγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για τη σημερινή ημέρα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε για τη φύλαξη των «ουράνιων Θερμοπυλών»:

«Σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη. Καθημερινά τα στελέχη της αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό τους φυλάσσοντας ουράνιες «Θερμοπύλες», γνωρίζοντας καλά ότι η ύπαρξη και η ευημερία του Έθνους στηρίζεται και στη δική τους αποτελεσματική επίτευξη της αποστολής. Χρόνια πολλά».

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έγραψε σχετικά:

«Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία και στους «αετούς» των αιθέρων μας που φυλάνε καθημερινά τον εθνικό μας εναέριο χώρο από κάθε ξένη επιβουλή! Μας κάνετε υπερήφανους. Πάντα ψηλά! Χρόνια Πολλά και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα!»

«Η ΠΑ γιορτάζει και κυριαρχεί στους ουρανούς, με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ φύλακα στα Φτερά της! Δεν λησμονεί αυτούς που θυσιάστηκαν! Τιμά το Προσωπικό της που υπηρετεί με σθένος & αυταπάρνηση την Πατρίδα! Οι ουρανοί είναι δικοί μας! Χρόνια Πολλά στην ΠΑ μας!», ήταν η σχετική ανάρτηση του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

ΓΕΕΘΑ: Podcast αφιερωμένο στην Πολεμική Αεροπορία

Αφιερωμένο στην Πολεμική μας Αεροπορία είναι το δεύτερο ηχητικό της σειράς των podcasts στρατιωτικής θεματολογίας που εγκαινίασε το ΓΕΕΘΑ.

Στην αφήγηση συμμετέχει ο επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», ο οποίος συμμετείχε στην επίδειξη μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Το podcast έχει τίτλο «Οι Κυρίαρχοι των Ελληνικών Ουρανών» και περιγράφει τις χρυσές σελίδες δόξας που έγραψαν οι Έλληνες αεροπόροι από το 1912 μέχρι και σήμερα, αλλά και τον σκληρό αγώνα που δίνει το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, οι ιπτάμενοι, οι μηχανικοί, η αεράμυνα και τα σώματα υποστήριξης, προβάλλοντας καθημερινά, ημέρα και νύχτα, την αεροπορική ισχύ της χώρας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This