NAVTEX: Η Άγκυρα δεσμεύει τεράστια περιοχή μια ανάσα από τη Ρόδο και «πνίγει» το Καστελλόριζο

Must Read

Προκλητική ναυτική αγγελία (ΝΑVΤΕΧ) εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλειας επαναλαμβάνοντας την πάγια «τακτική» της Άγκυρας-να φέρεται σαν να μην υπάρχει το Καστελλόριζο στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, η Τουρκία δεσμεύει, την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής, θαλάσσια περιοχή για έρευνες σεισμολογικού και υδατογραφικού χαρακτήρα, απομονώνοντας, με αυτό τον τρόπο, το Καστελλόριζο και φθάνοντας μία ανάσα από την Ρόδο.

Οι έρευνες ξεκινούν από σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, ενώ τα ερευνητικά τουρκικά πλοία θα βρίσκονται στο Αιγαίο, νότια του Καστελλόριζου για να πραγματοποιήσουν σεισμογραφικές έρευνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This