Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Ψευτοπρωθυπουργός Τατάρ: Θα κάνουμε την Αμμόχωστο Λας Βέγκας της Μεσογείου

Αποφασισμένοι να διχοτομήσουν την Κύπρο και να μετατρέψουν την Αμμόχωστο σε κερδοφόρο καζίνο, είναι η Άγκυρα σε συνεργασία με τους Τουρκοκύπριους, τη στιγμή που όλα τα βλέμματα της Ε.Ε. στρέφονται στις απειλητικές navtex που «απλώνονται» στα κόκκινα σημεία της Μεσογείου.

«Τα Βαρώσια, που σήμερα αποτελούν πόλη-φάντασμα, θα γίνουν και πάλι Λας Βέγκας. Παλαιότερα τα Βαρώσια ήταν μια πόλη που προσέλκυε διασημότητες, όπως η Μέρλιν Μονρόε και η Σοφία Λόρεν. Στα Βαρώσια θα έρθουν και πάλι οι διάσημοι του κόσμου και θα ζωντανέψει» δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ, πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, υποστηρίζοντας ότι με το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπορική αξία και τα Κατεχόμενα.

Μιλώντας στο τουρκικό DHA, ο Ερσίν Τατάρ, είπε ότι «θα καθοριστεί ξανά το νομικό καθεστώς στην περίκλειστη πόλη», υποστηρίζοντας ότι εκεί υπάρχουν και οθωμανικές περιουσίες οι οποίες ανήκουν στη Διεύθυνση Βακουφίων των Τουρκοκυπρίων. «Οι κάτοικοι της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου θα μπορούν να έρθουν να ζήσουν στην περιοχή» ανέφερε τονίζοντας πόσο χαρούμενος αισθάνεται με αυτή την απόφαση . «Πρόκειται για έναν μεγάλο δρόμο. Μπροστά μας έχουμε την αρχή μιας νέας περιόδου. Μετά την ολοκλήρωση του νέου αεροδρομίου στο Ερτζάν θα αυξηθούν οι πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη. Αυτό σημαίνει μεγάλη αύξηση του τουρισμού» σημείωσε.

Οσον αφορά το Κυπριακό, ο Ερσίν Τατάρ δεν βλέπει πλέον λύση ομοσπονδίας. «Δίνουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Στο νησί υπάρχουν δύο χωριστοί λαοί και δύο κράτη. Από δω και πέρα δεν μπορεί να υπάρξει ομοσπονδία. Η ΤΔΒΚ θα συνεχίσει τον δικό της δρόμο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα είναι πάντα δίπλα της ως εγγυήτρια δύναμη.

Ο Ερσίν Τατάρ είπε ακόμη ότι ακούει με ικανοποίηση τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του προς το ψευδοκράτος. «Ως πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ, τον ευχαριστώ χίλιες φορές στο όνομα του τουρκοκυπριακού λαού».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ