Ανταλλάγματα ζητούν οι ΗΠΑ για να προστατεύσουν το Αιγαίο

Must Read

Τα πρώτα ανταλλάγματα φαίνεται πως ζητούν οι Αμερικάνοι, προκειμένου να προστατεύσουν την Κύπρο από την Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο.

Στο «Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο», που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της αμερικάνικης Γερουσίας, προστέθηκαν ήδη δύο τροπολογίες σχετικά με την Κύπρο, οι οποίες συνεπάγονται την έγκριση του νομοσχεδίου.

Η έκδοση του νομοσχεδίου που ενέκρινε η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων ζητά από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να πιστοποιήσει τουλάχιστον στις αρμόδιες επιτροπές του Κογκρέσου όχι λιγότερο από ετήσια ότι:

(α) «η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζει να συνεργάζεται με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών τις προσπάθειες για την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων σχετικά με τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και:

(β) η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει προβεί και συνεχίζει να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να αρνείται την πρόσβαση στα ρωσικά στρατιωτικά σκάφη/πλοία σε λιμένες για ανεφοδιασμό και εξυπηρέτηση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This