Και οι Τούρκοι τον… χαβά τους: Τα μαχητικά τους «βόλταραν» πάλι πάνω από τα νησιά μας και αναχαιτίστηκαν

Must Read

Οι τουρκικές προκλήσεις προς την Ελλάδα, τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της γειτονικής χώρας…

Σήμερα το πρωί δυο ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F-4 και F-16 πέταξαν πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων.

Δείτε επίσης: Νέα τουρκική πρόκληση: Ανακοίνωσαν στον ΟΗΕ πως δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή ΑΟΖ 

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τα δύο τουρκικά F-4, που εισήλθαν στο FIR Αθηνών, χωρίς να έχουν καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξαν πάνω από το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους στα 10.000 πόδια, στις 10:34 το πρωί. Την ίδια ώρα δύο τουρκικά F-16 που είχαν εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, επίσης, πέταξαν πάλι πάνω από τα δύο νησιά στα 16.000 πόδια.

τουρκικά μαχητικά

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This