Λαθρομετανάστης δίνει «μάθημα» για το πώς μπορεί κάποιος να περάσει παράνομα τα ελληνικά σύνορα!» (video)

Must Read

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα μέσω Θεσσαλονίκης, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ένας αλλοδαπός λαθρομετανάστης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτησή του, ο άγνωστος άνδρας εξηγεί πως, πρώτα εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία και στη συνέχεια βρέθηκε ως φιλοξενούμενος σε «δομές φιλοξενίας» στην Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά για όποιον ενδιαφέρεται, ώστε να ακολουθήσει τα βήματά του και να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, ώστε να ζήσει και εκείνος «το ελληνικό όνειρο»!

Το εν λόγω βίντεο, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκάλυψη – καταγγελία

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραΐσκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών» για το Δήμο Κομοτηνής, προβαίνει σε μια αποκάλυψη, η οποία χρήζει άμεσης απάντησης από το ΥΠΕΘΑ, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει πως, με εντολή ΓΕΣ, οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη, όταν βρίσκονται ενώπιον παράνομων μεταναστών, οι οποίοι τους φράζουν το δρόμο, θα τα εγκαταλείπουν και θα φεύγουν!

Δείτε την καταγγελία του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This