5-8-2020

Λαθρομετανάστης δίνει «μάθημα» για το πώς μπορεί κάποιος να περάσει παράνομα τα ελληνικά σύνορα!» (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα μέσω Θεσσαλονίκης, ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ένας αλλοδαπός λαθρομετανάστης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτησή του, ο άγνωστος άνδρας εξηγεί πως, πρώτα εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία και στη συνέχεια βρέθηκε ως φιλοξενούμενος σε «δομές φιλοξενίας» στην Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο παρουσιάζει αναλυτικά για όποιον ενδιαφέρεται, ώστε να ακολουθήσει τα βήματά του και να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, ώστε να ζήσει και εκείνος «το ελληνικό όνειρο»!

Το εν λόγω βίντεο, αν μη τι άλλο, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο πίσω από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Από την Τουρκία στην Ελλάδα, και μετά κάνει βίντεο με χάρτες για να έρθουν περισσότεροι

Πρώτα εισήλθε παράνομα στήν Ελλάδα από την Τουρκία, στη συνέχεια μπαίνει σε ένα Χοτ Σπότ στη Θεσσαλονίκη, και μετά κάνει βίντεο που δείχνει στους άλλους πίσω στήν χώρα τού πώς να εισέλθουν και άλλοι παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία. Δήτε το Βίντεο μέχρι το τέλος.Ο τίτλος του βίντεο από το YouTube με τους χάρτες είναι "Ο δρόμος από την Τουρκία στην Ελλάδα είναι ένα παράθυρο χωρίς στρατιωτικό προσωπικό" στα Αραβικά.Μπες στην ομάδα μάς – https://www.facebook.com/groups/EllinikaSnapsGroup/

Gepostet von Ellinika Snaps am Montag, 18. November 2019

Αποκάλυψη – καταγγελία

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Καραΐσκος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών» για το Δήμο Κομοτηνής, προβαίνει σε μια αποκάλυψη, η οποία χρήζει άμεσης απάντησης από το ΥΠΕΘΑ, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστηρίζει πως, με εντολή ΓΕΣ, οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη, όταν βρίσκονται ενώπιον παράνομων μεταναστών, οι οποίοι τους φράζουν το δρόμο, θα τα εγκαταλείπουν και θα φεύγουν!

Δείτε την καταγγελία του:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ