Νέα επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια του ΥΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου

Must Read

Στα ακριτικά φυλάκια του Έβρου βρέθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, για να ανταλλάξει ευχές εν όψει Χριστουγέννων με το στρατιωτικό προσωπικό, αλλά και να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας στην Τουρκία από τα σύνορα.

Συνοδευόμενος από τη στρατιωτική ηγεσία, επισκέφθηκε, επίσης, την 135 Πτέρυγα Μάχης στη Σκύρο, όπου βρίσκονται τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής (readiness), και τη φρεγάτα «Ναβαρίνο», που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο βόρειο Αιγαίο.

«Μόλις ολοκλήρωσα την επίσκεψή μου στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 του 503 Τάγματος Πεζικού στις Καστανιές Έβρου, στο βορειοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας. Πήγαμε στη Σκύρο και στη Λήμνο, όπου επισκεφθήκαμε τις μονάδες readiness με τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας μας και ακολούθως ήρθαμε εδώ, στον Έβρο, όπου είχα την ευκαιρία να βρεθώ κοντά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο κάθε μέρα -και σε μία καθημερινή κατάσταση με αρκετές εντάσεις και συνεχείς πιέσεις-  αντεπεξέρχεται στο καθήκον του και είναι στην ουσία οι φρουροί στα τείχη μας» δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Δείτε επίσης: Ο Παναγιωτόπουλος δίνει «μποναμά» στους στρατιωτικούς – Έκτακτο επίδομα 120 ευρώ

Ενημερώθηκε, επίσης, από τον αστυνομικό διευθυντή για την πορεία της επιτήρησης των συνόρων από τα μεικτά σχήματα Στρατού και Αστυνομίας, που στοχεύουν στην ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών.

ΥΕΘΑ

«Τους ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνουν, που τελούν στο ακέραιο την αποστολή τους, να προασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και να κάνουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να νιώθουν ασφαλείς. Και αυτό το αισθάνεται καλύτερα από οπουδήποτε αλλού οποιοσδήποτε, όταν έρχεται εδώ, στα σύνορα, στον Έβρο» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απευθυνόμενος στα στελέχη του Στρατού.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη επίσκεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσα σε λίγες ημέρες στον Έβρο και συνδέεται, πέραν των άλλων, και με τα σενάρια κινητικότητας και επιφυλακής των Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα λόγω της τουρκικής προκλητικότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This