Κόβουν την ανάσα τα κομάντα μας! (video)

Must Read

Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι ίσως το πιο σημαντικό τμήμα κάθε σύγχρονου στρατού ξηράς και αυτό γιατί οι πολεμικές επιχειρήσεις διεξάγονται πλέον όλο και πιο πολύ με το μυαλό την γνώση και την αντοχή. Ετσι στρατός που διαθέτει πολύ καλές ειδικές δυνάμεις, μονάδες δηλαδή με στελέχη άριστα εκπαιδευμένα στις πιο αντίξοες συνθήκες, έχει πλεονέκτημα.

Και ο Ελληνικός Στρατός είναι ένας τέτοιος στρατός. Διαθέτουμε Ειδικές Δυνάμεις που θεωρούνται από τις καλύτερα εκπαιδευμένες στον κόσμο σύμφωνα με όλους τους έγκυρους στρατιωτικούς αναλυτές.

Και φυσικά, ανάμεσα στις Ειδικές μας Δυνάμεις, οι επίλεκτοι των επιλέκτων, οι άνδρες της ΜΥΚ. Οι βατραχάνθρωποι των μονάδων υποβρύχιων καταστροφών που στο στρατόπεδο της Ρεντίνας εκπαιδεύονται σε συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές που θα συναντήσουν κατά τις επιχειρήσεις στο πεδίο της μάχης.

Δείτε επίσης:Η νεοταξική επίκληση του Χριστού

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των ανδρών της ΜΥΚ, έτσι για να πάρουμε μια γεύση από όσα εκπαιδεύονται να κάνουν και που στα μάτια του κοινού θνητού μοιάζουν απίστευτα, σχεδόν υπεράνθρωπα.

Εμείς παρακολουθώντας το βίντεο μείναμε άφωνοι και σας διαβεβαιώνουμε ότι με τέτοιο στρατό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This