Τρίτη 22/6/2021

Κόβουν την ανάσα τα κομάντα μας! (video)

Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι ίσως το πιο σημαντικό τμήμα κάθε σύγχρονου στρατού ξηράς και αυτό γιατί οι πολεμικές επιχειρήσεις διεξάγονται πλέον όλο και πιο πολύ με το μυαλό την γνώση και την αντοχή. Ετσι στρατός που διαθέτει πολύ καλές ειδικές δυνάμεις, μονάδες δηλαδή με στελέχη άριστα εκπαιδευμένα στις πιο αντίξοες συνθήκες, έχει πλεονέκτημα.

Και ο Ελληνικός Στρατός είναι ένας τέτοιος στρατός. Διαθέτουμε Ειδικές Δυνάμεις που θεωρούνται από τις καλύτερα εκπαιδευμένες στον κόσμο σύμφωνα με όλους τους έγκυρους στρατιωτικούς αναλυτές.

Και φυσικά, ανάμεσα στις Ειδικές μας Δυνάμεις, οι επίλεκτοι των επιλέκτων, οι άνδρες της ΜΥΚ. Οι βατραχάνθρωποι των μονάδων υποβρύχιων καταστροφών που στο στρατόπεδο της Ρεντίνας εκπαιδεύονται σε συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές που θα συναντήσουν κατά τις επιχειρήσεις στο πεδίο της μάχης.

Δείτε επίσης:Η νεοταξική επίκληση του Χριστού

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα από την εκπαίδευση των ανδρών της ΜΥΚ, έτσι για να πάρουμε μια γεύση από όσα εκπαιδεύονται να κάνουν και που στα μάτια του κοινού θνητού μοιάζουν απίστευτα, σχεδόν υπεράνθρωπα.

Εμείς παρακολουθώντας το βίντεο μείναμε άφωνοι και σας διαβεβαιώνουμε ότι με τέτοιο στρατό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ