Τρίτη, 4 Μάϊος 2021

Μετανάστες πετούν χημικά κυματίζοντας τουρκικές σημαίες – Με πυροβολισμούς στον αέρα απαντά ο ελληνικός στρατός

Σκηνικό μάχης εξακολουθεί να εκτυλίσσεται και σήμερα στις Καστανιές, με τους μετανάστες να πετούν πέτρες και χημικά βρίζοντας και κρατώντας τουρκικές σημαίες, τη στιγμή που Έλληνες στρατιώτες απαντούν στις προκλήσεις, πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό.

Ομάδες μεταναστών εκτοξεύουν χημικά στις δυνάμεις του στρατού και της Αστυνομίας, προκειμένου να καταφέρουν να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος. Μάλιστα, όπως φαίνεται καθαρά, οι αλλοδαποί πετούν πέτρες και χημικά, βρίζοντας και κρατώντας την τουρκική σημαία, ενώ Έλληνες στρατιώτες ρίχνουν στον αέρα άσφαιρα με όπλο G3, για εκφοβισμό.

Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους, όχι μόνο διευκολύνουν τους μετανάστες στη μετακίνησή τους προς τις Καστανιές Έβρου, μοιράζοντάς τους και δακρυγόνα, αλλά πλέον ρίχνουν και οι ίδιοι χημικά σε Έλληνες αστυνομικούς, με τη ρίψη τους -από την τουρκική πλευρά- να καθοδηγείται με χρήση drones.

Διαβάστε επίσης: Προειδοποιητικό ελληνικό SMS προς μετανάστες: «Μην επιχειρήσετε να περάσετε παράνομα τα σύνορα»

Εξάλλου, από τις 06.00 το πρωί έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποιήθηκαν 60 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για παρανομή είσοδο στη χώρα, καθώς χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται σε όλο το μήκος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προσπαθούν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, με αποτέλεσμα να μαίνονται άγρια επεισόδια με τις ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας και του στρατού.

  • Δείτε σχετικά βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ