Χάος και πάλι στον Έβρο – Πέταξαν χημικά και δακρυγόνα στους αστυνομικούς (video)

Must Read

Άλλη μια συντονισμένη εκτόξευση χημικών και δακρυγόνων ενάντια στις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας ξεκίνησε από την άλλη πλευρά των συνόρων προς το ελληνικό φυλάκιο, που βρίσκεται στις Καστανιές του Έβρου.

Οι ελληνικές δυνάμεις απάντησαν κι αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, όλα ξεκίνησαν όταν αρκετά άτομα από την άλλη πλευρά των συνόρων επιχείρησαν να κόψουν τα συρματοπλέγματα του φράχτη, που βρίσκεται παραπλεύρως του τελωνείου, για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, αλλά, μόλις άρχισαν να αναπτύσσονται οι αστυνομικές δυνάμεις για να τους εμποδίσουν, ξεκίνησαν τη ρίψη των χημικών.

Στα πλάνα βλέπετε δεκάδες μετανάστες να πραγματοποιούν επιθέσεις πίσω από τον φράχτη εναντίον Ελλήνων αστυνομικών.

Τα χημικά, που βρέθηκαν (άραγε ποιοι να τους τα έδωσαν;) και πάλι στα χέρια τους, έπεσαν στο ελληνικό έδαφος, με την ατμόσφαιρα στο σημείο να γίνεται γρήγορα αποπνικτική.

Πριν από το επεισόδιο προηγήθηκαν δύο εκκωφαντικοί ήχοι και ακολούθησε ένα μικρό χάος…

https://vimeo.com/395379219

Δωρεάν θα μετακινούνται οι αστυνομικοί στην Αλεξ/πολη

Στο μεταξύ, το ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης και της  Διοίκησής του, αποφάσισε τη δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών, που διανυκτερεύουν στο πλοίο SUPERFAST XI, από το λιμάνι στο εμπορικό κέντρο της πόλης μπροστά στο Δημαρχείο και το αντίστροφο.
Οι ώρες αναχώρησης από το Λιμάνι είναι: το πρωί: 10.50 – 11.20 – 11.50 και το απόγευμα: 19.00 – 19.30 – 20.00 – 20.30 – 21.00.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι οι αστυνομικοί που διαμένουν στα ξενοδοχεία της πόλης, μπορούν να μετακινούνται με την αστική συγκοινωνία δωρεάν απλά με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Η χρονική διάρκεια ισχύος των ανωτέρω ρυθμίσεων θα προσδιοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις των γεγονότων στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This