Νέα τουρκική πρόκληση στον Έβρο: Πυρά κατά μεικτής συνοριακής περιπόλου Ελλάδας και Frontex

Must Read

Συνεχίζει τις προκλήσεις στον Έβρο η Τουρκία, με μεικτή περίπολο από Έλληνες και Γερμανούς της Frontex να δέχεται πυροβολισμό από την τουρκική πλευρά!

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 29/4, δυο Γερμανοί αστυνομικοί της Frontex, οι οποίοι περιπολούσαν μαζί με Έλληνα συνάδελφό τους σε μία περιοχή δίπλα στον ποταμό Έβρο, η οποία αποτελεί χώρο ευθύνης της ελληνικής πλευράς, εντόπισαν ένα πλωτό της τουρκικής Στρατοφυλακής να κινείται μέσα στο ποτάμι.

Όταν προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο για το ενδεχόμενο αυτό να είχε περάσει προς την ελληνική πλευρά, δέχθηκαν πυροβολισμό από την τουρκική πλευρά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι άγνωστο αν επρόκειτο για αβολίδωτο ή κανονική σφαίρα, αλλά φρόντισαν και καλύφθηκαν αμέσως. Όταν, μάλιστα, επιχείρησαν προσεκτικά να ελέγξουν ακόμα περισσότερο τον χώρο, είδαν τους Τούρκους Στρατοφύλακες να τους σημαδεύουν και πάλι με τα όπλα τους.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στο σημείο δεν υπήρχαν παράνομοι μετανάστες, τους οποίους, ενδεχομένως, οι Τούρκοι να ήθελαν να διευκολύνουν, για να περάσουν τον ποταμό.

Ενήμερο για το θέμα είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ η αναφορά των Γερμανών της Frontex μεταβιβάστηκε στα κεντρικά της ευρωπαϊκής αστυνομικής δύναμης στην Πολωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This