Όξυνση των προκλήσεων από πλευράς Τουρκίας σε όλα τα μέτωπα, προβλέπει ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος

Must Read

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Συρίγος, προβλέποντας εντάσεις με την Τουρκία σε κάθε μέτωπο τις επόμενες εβδομάδες.

Στο Αιγαίο θα έχουμε παρενοχλήσεις και υπερπτήσεις, προειδοποιεί ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής πολιτικής, ενώ, ταυτόχρονα, στα ελληνοτουρκικά σύνορα θα υπάρξουν εντάσεις με πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς η Τουρκία θα επιχειρήσει να ανοίξει δρόμο γι’ αυτούς. Είτε από τον Έβρο είτε από την θάλασσα, το ενδεχόμενο της επανάληψης των γεγονότων του Μαρτίου φαίνεται να αντιμετωπίζεται ως σχεδόν δεδομένο από τον κ. Συρίγο.

Όμως, ιδιαίτερη προσοχή έδωσε ο κ. Συρίγος στο μέτωπο της ανατολικής Μεσογείου και τις έρευνες που θέλουν να κάνουν οι Τούρκοι.

Ένα δις ευρώ για στόλο σεισμογραφικών και γεωτρητικών πλοίων

Όπως τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, λίγες μόλις ώρες μετά την συμμετοχή του στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, οι Τούρκοι έχουν δώσει περίπου 1 δις ευρώ για να φτιάξουν έναν στόλο σεισμογραφικών και γεωτρητικών πλοίων και συμπλήρωσε: «Δεν τα έχουν δώσει αυτά τα λεφτά με σκοπό να τα κρατήσουν τα πλοία στο λιμάνι. Απλά, όπως σας το λέω, θα τα βγάλουν. Επομένως, πού θα τα βγάλουν; Κάπου μεταξύ Κρήτης και Καστελορίζου!»

Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Συρίγος τα έχει πει και στους υπευθύνους και πως η χώρα μας να είναι έτοιμη για οτιδήποτε χρειαστεί και να μην πιαστεί… με τα χέρια κάτω!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This