Συγγνώμη σού ζητώ

Must Read

Δεν νομίζω ότι ο Κώστας Γιαννίδης, που έγραψε τη μουσική, αλλά ούτε και ο Αλέκος Σακελλάριος, που έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Συγγνώμη σού ζητώ, συγχώρεσέ με», ήταν συριζαίοι. Αλλωστε, το τοιούτον τι συνέβη το 1937. Ομως αμφότεροι είναι τόσο παραστατικοί.

Σαν να ήταν μπροστά στη σκηνή όπου ο Ανωγειανός ζήτησε συγγνώμη, κάπως έτσι συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και ούτε γάτα ούτε ζημιά (και αυτό του Σακελλάριου). Σαν κάτι να ’ξεραν.

Για κλείστε για λίγο τα μάτια σας, χαμηλώστε το φως και φανταστείτε τον σ. Πολάκη να τραγουδά a cappella στον σ. Τσίπρα: «Εχωρίσαμε θαρρώ, κάποιο βράδυ βροχερό/κι ούτε ένα τελευταίο, δώσαμε φιλί/Ετσι θα ‘τανε γραφτό, υποφέραμε γι’ αυτό/μα, είν’ αλήθεια εγώ πως φταίω πιο πολύ. Ρεφρέν (όλοι μαζί): Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσέ με/μετάνιωσα πικρά, τ’ ομολογώ/σαν πρώτα τώρα πάλι αγκάλιασέ με/το ξέρω ότι έφταιξα εγώ».

Είναι μεγάλο πράγμα να έχεις το θάρρος να ζητάς συγγνώμη, ιδίως όταν με αυτήν εξασφαλίζεις μια θέση στον ήλιο των ψηφοδελτίων. Αν στενοχώρησα τον κ. Πολάκη, ζητώ συγγνώμη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Βόμβα» στα θεμέλια της ΝΔ από το αυτοαποκαλούμενο «πολιτικό παιδί» του Σαμαρά – Ο «γαλάζιος» απατεώνας που ξάφρισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ εξαπάτησε πολίτες μέσω ανύπαρκτων...

More Articles Like This