ΜΠΟΡΑ, ΡΑΜΠΟ, ΡΟΜΠΑ

Ψωμί κι ελιά και Ράμπο Χαρδαλιά θέλει ο λαός μας για να τρέφεται λιτά και να διασκεδάζει πλούσια

Must Read

Οι οπαδοί του καλού (ακούσιου) χιούμορ συγχαίρουν την εξαιρετική ιστοσελίδα enikos.gr για τον εμπνευσμένο τίτλο της: «Σουδάν: Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής διάσωσης ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Hταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό: αφού ο μπαρουτοκαπνισμένος μαχητής του Covid-19 κατόρθωσε να σκοτώσει τον αόρατο ιό θα μπορέσει σίγουρα να κατατροπώσει τους ορατούς Σουδανούς αντάρτες και να απεγκλωβίσει τους Ελληνες.

Η έμπνευση που προκάλεσε η ανάρτηση του enikos.gr «γέννησε» τα εικαστικά* που κοσμούν το άρθρο και προέρχονται (όλα τους) από τον λογαριασμό «Ιωάννης Σκουρλέτος» του facebook, όστις ειδικεύεται στα αμυντικά – στρατιωτικά θέματα.

*Ισως ακόμα καλύτερο από τα εικαστικά να είναι το όνομα του φανταστικού εκδοτικού οίκου της πολεμικής αυτοβιογραφίας Χαρδαλιά: εκδόσεις Παπάτζα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Είναι όλα δρομολογημένα: «Η ΕΕ πρέπει να άρει τα μέτρα για το Κόσοβο» δήλωσε ο Κούρτι

Ολοταχώς για την αγκαλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης φαίνεται να οδεύει το Κόσοβο, γι' αυτό και το έντονο ενδιαφέρον της...

More Articles Like This