Γκουβέρνο είμαστε, ρε…

Must Read

Καλά το άρχισε η Ν.Δ. και καλύτερα το συνεχίζει. Στην αρχή, με ένα πλέγμα νόμων και διαταγμάτων που επιμελήθηκε προσωπικώς ο κ. Βορίδης -ο και «τσεκουράτος» αποκαλούμενος-, τα οποία μεγάλη μερίδα συνταγματολόγων χαρακτήρισαν άκυρα και σκανδαλώδη, απαγόρευσε την κάθοδο του Εθνικού Κόμματος «Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, διότι και επειδή και διά ταύτα και τρέχα γύρευε, καίτοι δεν υπάρχει «αμετάκλητη καταδίκη», όπως ορίζει το Σύνταγμα – αλλά ποιο είναι το Σύνταγμα, ρε, που θα μας πει ποιος θα κατέβει στις εκλογές και ποιος όχι;

Στη συνέχεια, σειρά είχε το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, το οποίο, ως απεφάνθησαν οι προφέσορες, κακώς χρησιμοποιούσε την ήλιο της Βεργίνας και καλύτερα θα ήταν να χρησιμοποιήσει κάτι άλλο, όπως, π.χ., την τουρκική ημισέληνο.

Το ότι το 2009 ο Παπαθεμελής κατέβηκε στις εκλογές «αγκαλιά» με τον ήλιο της Βεργίνας, με το τότε κόμμα του «Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο», λίγη σημασία έχει.

Ρε, ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε το γκουβέρνο και ό,τι γουστάρουμε κάνουμε. Ετσι, με συνοπτικές και προπαντός δημοκρατικές διαδικασίες αποκλείστηκαν δύο εκ των δεξιών απειλών για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά από το newsbreak.gr!

Είθε το Αναστάσιμο Φως και το μήνυμά του να δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους, σε αυτούς τους περίεργους...

More Articles Like This