Τα δύο διαφημιστικά μηνύματα

Must Read

Αμα είσαι διεστραμμένη προσωπικότητα ή είσαι πιστός οπαδός της ρήσης «όταν ο διάβολος δεν έχει δουλειά… κ.λπ.) ασχολείσαι με ό,τι μπορείς να φανταστείς και με τα οποία δεν θα ασχολείτο ένας κανονικός άνθρωπος, όπως π.χ. τα στελέχη της κυβερνήσεώς μας.

Κάθισα, λοιπόν, και είδα τα προεκλογικά σποτ των κ. Μητσοτάκη και Ερντογάν.

Του Τούρκου το σποτάκι ήταν γεμάτο Τουρκία, εθνικισμό, και έδειχνε έναν απέραντο σεβασμό και λατρεία προς τη σημαία τους, η οποία μονοπωλεί την εικόνα. Ο Ερντογάν εμφανίστηκε ελάχιστα, και αυτό για να προσκυνήσει τη σημαία τους, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο χάρτης που έδειχνε… τουρκικά τα μισά νησιά του Αιγαίου.

Φυσικά και ως είθισται και απολύτως αναμενόμενο από εμάς ουδεμία αντίδραση σημειώθηκε γι’ αυτό.

Το σποτ του κ. Μητσοτάκη τώρα. Σε αυτό εμφανίζεται μόνο ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε ένα μονόλογο παραλήρημα ενός λεπτού και 22 δευτερολέπτων μας βομβαρδίζει με το τι έκανε και κυρίως με το τι ΘΑ κάνει από δω και μπρος, που… δεν πρόλαβε να τα κάνει τώρα, ενώ η σημαία μας εμφανίζεται φευγαλέα για μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Συγκρίσεις; Αφήστε το καλύτερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Δήμος Αθηναίων βάζει «λουκέτο» σε 12 ακατάλληλες και επικίνδυνες παιδικές χαρές της πρωτεύουσας

Σε αναστολή λειτουργίας συγκεκριμένων παιδικών χαρών που λειτουργούσαν χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητάς τους προχωρά ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα...

More Articles Like This