Να τιμωρηθεί ο αλβανικός σωβινισμός

Εάν δεν επιβάλλουμε την απελευθέρωση του Δήμαρχου Φρέντι Μπελέρη, εάν φαλκιδευτεί η εκλογική βούληση των Χειμαρριωτών, για να επιβάλλουν τα Τίρανα παράνομα τον Γκόρο, τότε είμαστε κράτος μπανανία, περίγελως της γης

Must Read

Οι στενές σχέσεις του Εντι Ράμα με το καθεστώς Ερντογάν είναι κοινό μυστικό. Τα επίσημα και ανεπίσημα ταξίδια του στην Τουρκία είναι περισσότερα κι από τις διαδρομές του τρόλεϊ Ομόνοια – Πατήσια. Θα ρισκάριζα δε να ποντάρω όλα μου τα λεφτά πως οι ανθελληνικές πολιτικές του έχουν την υψηλή καθοδήγηση της Αγκυρας.

Ο Ράμα έχει κατηγορηθεί μέσα στην Αλβανική Βουλή από άλλους Αλβανούς πολιτικούς πως είναι ψυχικά ανισόρροπος, αλλά επίσης, σημαντικότερο, πως είναι ναρκέμπορος και μαφιόζος! Οι αρμόδιες υπηρεσίες μας σίγουρα θα γνωρίζουν περισσότερα για την αλήθεια ή μη των ισχυρισμών αυτών από τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται κατά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και για την άλωση της Χειμάρρας, κάστρου του ελληνικού εθνισμού και πατρίδα του Αρχηγού Σπυρομήλιου, είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από μαφιόζικες. Ο θριαμβευτικά εκλεγείς Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης και ο συνεργάτης του, με σοβαρά προβλήματα υγείας, Παντελής Κοκαβέσης, παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι από το ανέκδοτο που ονομάζεται Αλβανική «δικαιοσύνη».

Για τους μη γνωρίζοντες, στην αξιολόγηση της Αλβανικής Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της υποτιθέμενης πορείας της προς την Ε.Ε., το μισό Ανώτατο Δικαστήριο και ο τότε Γενικός Εισαγγελέας αποδείχθηκε πως είχαν πλαστό πτυχίο! Σαν να λέμε να είχαν πλαστά πτυχία Νομικής ο μισός Αρειος Πάγος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να ήταν δηλαδή ο κ. Ντογιάκος και οι μισοί Αρεοπαγίτες απόφοιτοι Λυκείου και να τους είχε φτιάξει μαϊμού πτυχία κάποιο λαμόγιο στη Βερανζέρου.

Εάν δε μιλήσετε με Αλβανούς πολίτες, θα σας πουν πως στα Αλβανικά Δικαστήρια είναι σύνηθες να «αγοράζονται» οι αποφάσεις, ποινικές ή αστικές ή διοικητικές, από όποιον δίνει περισσότερα, ενώ δεν είναι σπάνιο να φωνάζει ο δικαστής τον δικηγόρο ή τον ίδιο τον διάδικο ή κατηγορούμενο και να ζητάει χρήματα.

Αφού… μαζέψετε το σαγόνι σας, που έχει κρεμάσει, συνειδητοποιήστε πως σε τέτοια βρόμικα και αδίστακτα χέρια βρίσκονται οι άνθρωποί μας, οι Ελληνες της Βορείου Ηπείρου, η ζωή τους, η τιμή τους, η ελευθερία τους, οι περιουσίες τους.

Η Χειμάρρα είναι στόχος του καθεστώτος για δύο λόγους: Πρώτον, διότι συμβολικά είναι για τη Βόρειο Ηπειρο ό,τι είναι η Μάνη για την Πελοπόννησο, τα Σφακιά για την Κρήτη και το Σούλι για την ελεύθερη Ηπειρο. Δεύτερον, για το παραλιακό της μέτωπο και την αξία της γης, όπου οι Αλβανοί μαφιόζοι ξεπλένουν το χρήμα από το ναρκεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Τεράστιο λάθος μας το κόψιμο της χαμηλής εθνικής σύνταξης που έδινε η Ελλάδα στους ηλικιωμένους Βορειοηπειρώτες για να μένουν στη γη τους. Αυτό το τρακοσάρι ήταν αρκετό για να μείνουν στα χωριά τους, που τώρα αδειάζουν, διότι μη μπορώντας να επιβιώσουν στη Βόρειο Ηπειρο, οι γέροντες έρχονται να ζήσουν με τα παιδιά τους που δουλεύουν στην Ελλάδα. Ετσι ερημώνουν τα χωριά και αυτό διευκολύνει τα σχέδια των Αλβανών σοβινιστών και ταυτόχρονα κακοποιών.

Εάν δεν επιβάλλουμε την απελευθέρωση του Δήμαρχου Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση, εάν φαλκιδευτεί με αυτόν τον τόσο προκλητικό τρόπο η εκλογική βούληση των Χειμαρριωτών, για να επιβάλλουν τα Τίρανα παράνομα τον Γκόρο, τότε είμαστε κράτος μπανανία, περίγελως της γης. Η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, ασχέτως εκλογών, οφείλει να κλιμακώσει μέτρα που θα πονέσουν το διεφθαρμένο αλβανικό καθεστώς.

Καταρχήν, όπως με τον Γκόρο, θα πρέπει να αφαιρέσει την ελληνική ταυτότητα σειράς οργάνων της αλβανικής κυβερνητικής μαφίας, ανάμεσά τους και μερικοί με ελληνική καταγωγή, και να τους κάνει τη ζωή ποδήλατο. Επίσης να εξατομικευτούν οι ευθύνες και σε άλλους, Αλβανούς, που συμμετέχουν στα αίσχη κατά των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Δεν είναι δυνατόν να καταλύουν κάθε έννοια ανθρώπινων δικαιωμάτων στη Βόρειο Ηπειρο και μετά να έρχονται άνετοι και ωραίοι για διακοπές ή δουλειές στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας οι αρμόδιες υπηρεσίες μας κάθε νόμιμο μέσο κατά των προσώπων αυτών και των περιουσιών και δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα, να τους πάνε «στρατιωτικό περίπατο». Τα νέα, πως όποιος απλώνει τα βρόμικα χέρια του στους Ελληνες και στις περιουσίες τους, θα ταξιδέψουν πιο γρήγορα και από φωτιά σε ξερά χόρτα. Επίσης, θα πρέπει να «παγώσουμε» κάθε διαδικασία για την πορεία της Αλβανίας προς την Ε.Ε. Και κερατάδες και δαρμένοι δεν γίνεται.

Πρέπει να ταπεινώσουμε το συνεταιράκι του Ερντογάν τόσο πολύ, η υδροκέφαλη κεφάλα του να ακουμπήσει στο χώμα, ώστε να αφήσει ελεύθερο τον Δήμαρχο Χειμάρρας και τον συνεργάτη του και μετά μόνο στη σκέψη να ξανακουμπήσει Ελληνα, να τον τον πιάνει συχνοουρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμ@το»

Στραβά ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα την ώρα που περπατούσε ανέμελη...

More Articles Like This