Χρυσή γαλότσα 2023

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κολύμπησε γυμνός στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα και ζητάει την ψήφο σας

Must Read

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον άνθρωπο που, από τηλεοράσεως, μας έκανε τον νταή επί περίπου ενάμιση χρόνο, καθήμενος δίπλα στον λοιμωξιολόγο ιεροψάλτη με τη σιγανοπαπαδίστικη φωνή, και ξεφτίλιζε τους πολίτες υποχρεώνοντάς τους να στέλνουν SMS στο κράτος για να πάνε έξω να πετάξουν τα σκουπίδια.

Είναι καλός άνθρωπος, ηπίων τόνων, υπεύθυνος πολιτικός, με μεγάλες επιτυχίες που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. Θυμάστε που μας κουνούσε το δάχτυλο κι έλεγε με υφάκι ότι οι πιλοτές των πολυκατοικιών δεν είναι ιδιωτικοί, αλλά δημόσιοι χώροι, κι έπρεπε να φοράμε κι εκεί μάσκα, αλλιώς προβλεπόταν πρόστιμο; Ναι, τον θυμάστε.

Θυμάστε, μήπως, να αποδοκιμάζει τον Μητσοτάκη που έκανε σε περίοδο lockdown ποδηλατάδες στην Πάρνηθα και κορονοτσιμπούσια στους Φούρνους Ικαρίας; Οχι; Δεν τον θυμάστε; Μάλλον δίκιο έχετε. Ουδείς θυμάται τον Χαρδαλιά να αποδοκιμάζει τα πρωθυπουργικά ατοπήματα. Γι’ αυτό αξίζει να τον ψηφίσετε για περιφερειάρχη Αττικής. Είναι διακριτικός ο άνθρωπος. Σέβεται τον πρωθυπουργό και δεν του χάλασε τις ώρες της ανάπαυλας. Πάντως, με Χαρδαλιά ο κορωνοϊός πέρασε και δεν ακούμπησε. Μόνο 37.413 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία. Χωρίς το σεμί-ντερβίσικο υφάκι του μεσήλικος κάγκουρα μπορεί και να πέθαιναν ακόμα και τα αδέλφια μας οι Ελληνες στον Σείριο, που υπολογίζονται σε 3 δισ. νοματαίους.

Κι έχει κι άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό του ο γίγας. Θυμάστε που είχε αναλάβει τον συντονισμό της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021; Τη σούμα τη θυμάστε; Αν όχι, διαβάστε στο Wikipedia: «Από τις πυρκαγιές κάηκαν συνολικά 1.301.239 στρέμματα». Να, μωρέ, δεν φυσούσε πολύ, αλλά ξέφυγαν τα πράγματα και λαμπάδιασε το Τατόι, η Εύβοια, η ανατολική Μάνη και η Αρχαία Ολυμπία.

Ψηφίστε τον πριν διαβάσετε και το επικό έργο του στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το οποίο δεν χωρεί σε άρθρο. Χρειάζεται τόμους ολόκληρους για να γραφτεί.

Τέλος πάντων, ψηφίζουμε Χαρδαλιά απονέμοντάς του ταυτόχρονα το βραβείο της Χρυσής Γαλότσας 2023, διότι τα έχει καταφέρει όπου κι αν έχει πάει και επειδή δήλωσε ότι έκανε τσίτσιδος μπάνιο στην παραλία του Τύμβου του Μαραθώνα (ευτυχώς, όχι μέσα ή πάνω στον Τύμβο, όπως αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδας).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Eurovision: Η Φουρέιρα αποθεώνει τη Μαρίνα Σάττι – Η συνάντησή τους στη Σουηδία

Στη Σουηδία χτυπά η καρδιά της μουσικής Ευρώπης όπου την Τρίτη 7 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο Α' ημιτελικός της...

More Articles Like This